Home Romania Cine este primarul care a renunţat la pensia specială. Nuntă cu 3.000...

Cine este primarul care a renunţat la pensia specială. Nuntă cu 3.000 de invitaţi, Băsescu şi Udrea

Primarul PMP al orașului Ulmeni (Maramureș), Lucian Morar, a anunțat miercuri că a renunțat la pensia specială prin declarație notarială, deși nu era nevoie să facă acest lucru, deoarece Codul administrativ prevede că, pentru a beneficia de această pensie, trebuie să faci cerere.

Lucian Morar este cunoscut mai degrabă pentru extravaganțele sale, mai ales după ce, în 2007, a organizat o nuntă cu peste 3.000 de invitați, în 7 localuri diferite – cinci în satele din vecinătatea Ulmeniului și două săli din oraș. 

Printre invitaţii lor au fost oameni politici, reprezentaţi a instituţiilor publice din judeţ, iar spre surpriza tuturor, a apărut și Traian Băsescu, președinte al României la acea vreme. Câteva minute mai târziu şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea, care a venit neînsoţită.

În fiecare dintre cele şapte săli, nuntaşii au putut vedea pe monitoare imense tot ce se petrece la sala din Ţicău, acolo unde au petrecut mirii. Ba, mai mult, după ce şi-au primit invitaţii, cei doi au făcut un „maraton” prin toate satele, unde şi-au salutat invitaţii şi au petrecut câte puţin timp cu ei, conform Digi24.

„Sunt şapte locaţii, eu cu Ioana îi vom saluta pe toţi, câteva mii de oameni şi pe cei care şi-ar fi dorit să fie aici cu noi doar că nu există spaţii atât de generoase, pentru câtă lume cred că o iubeşte mai ales pe Ioana”, a spus Lucian Morar, citat de Adevărul.

„Având oameni şi din afara judeţului, ne-am gândit că ar fi bine să mizăm un pic pe tradiţional. Încercăm să îmbinăm tradiţia cu modernismul”, a spus Ioana Pricop, soția lui Morar, explicând că încearcă să satisfacă toate gusturile.

Un alt episod prin care primarul Lucian Morar s-a făcut remarcat s-a petrecut în 2011, când acesta le-a propus femeilor rome din localitate să-și monteze gratuit sterilet, ca să nu mai aibă copii, conform Vice. (g4media.ro)

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente