Home Romania FCSB – Milsami 2-0, turul I preliminar Europa League. Tănase a decis...

FCSB – Milsami 2-0, turul I preliminar Europa League. Tănase a decis prima manșă

FCSB – Milsami 2-0

Au marcat: Fl. Tănase (12, 56)

Cartonaș roșu: Filip (72)

Spectatori: 5.000

LIVETEXT pe gsp.ro

Echipele de start

FCSB: A. Vlad – Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – D. Man, I. Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean – L. Filip, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean
Absenți: Al. Stan, Momcilovici, Pintilii, Moruțan, Gnohere (accidentați)
Antrenor: Bogdan Andone

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – Antoniuc, Rusnac, Onica, Stână – Andronic, Nazar
Rezerve: Butuc, M. Antoniuc, O. Martin, Pătras, Zagaevschii, G. Ba
Antrenor: Veaceslav Rusnac

Echipe probabile

FCSB: A. Vlad – Belu, Planici, I. Cristea, M. Roman I – Oaidă, L. Filip, Ov. Popescu – Man, Hora, F. Tănase. Antrenor: Bogdan Andone.
Rezerve: Bălgrădean, Bălașa, Perianu, D. Nedelcu, R. Ion, F. Coman, Cr. Dumitru.

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Ba, Bolohan, C. Bogdan – M. Antoniuc, Stână, Onica, Al. Antoniuc – Pătraș, Nazar. Antrenor: Veaceslav Rusnac.
Rezerve: R. Mitu, Cușnirenco, Zagaevschii, M. Plătică, S. Plătică, Andronic, A. Rusnac.

Arbitru: Kristoffer Hagenes (Norvegia)

FCSB și-a risipit coeficientul de altă dată și a ajuns să înceapă campania europeană la grămadă cu liliputanele din Gibraltar, Andorra, Malta, Feroe, Luxemburg sau Liechtenstien.

Până în grupe, acolo unde finanțatorul Gigi Becali vrea să-și vadă echipa, fotbaliștii lui Bogdan Andone trebuie să treacă nu mai puțin de patru tururi. Dubla cu Milsami ar trebui să fie un galop de sănătate pentru roș-albaștrii. Moldovenii sunt neplătiți de trei luni, iar proprietarul clubului, Ilan Șor, a fugit cu 3 miliarde de dolari după ultimele evenimente de la Chișinău.

Antrenorul FCSB, Bogdan Andone, își dorește un debut concludent ca principal: ”Suntem optimişti, aşteptăm cu nerăbdare meciul. Sperăm să facem un meci bun atât ca rezultat, cât şi ca joc. Milsami are doi-trei jucători de calitate. E o echipă bună, muncitoare, bine organizată.

Dar noi trebuie să facem un joc cât mai bun posibil şi să obţinem un rezultat bun. Nu e simplu, mai ales că Milsami e la jumătatea campionatului deja. Pentru noi e primul meci oficial în noul sistem de joc, avem şi jucători noi în echipă… deci trebuie în primul rând să câştigăm, iar dacă reuşim un joc aşa cum ne dorim, să ne impunem la un scor care să ne permitem să abordăm returul mai liniştiţi”.

Vicecampioana a rămas fără fundașii laterali Romario Benzar, plecat la Lecce, și Junior Morais, la Gazisehir, Moruțan și Pintilii sunt incerți, iar Momcilovic și Gnohere, accidentați. Returul, joia viitoare, de la ora 20:00.

Prețul biletelor

PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – 20 LEI
TRIBUNA 1 PERIFERIC – 20 LEI
TRIBUNA 1 CENTRAL – 30 LEI

Caselor de la Stadionul ”Marin Anastasovici” sunt deschise inclusiv în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:30.

Tănase: ”Asta e Steaua”

Căpitanul Florin Tănase, 24 de ani, anunță asediu la poarta formației Milsami.

„E primul meci oficial şi trebuie să începem cu o victorie. Cu siguranţă nu va fi un meci atât de uşor pe cât pare, dar sper să marcăm încă din debutul meciului şi să ne facem viaţa uşoară. În Europa trebuie să mergi peste adversar, e un fotbal diferit”, a spus atacantul.

Tănase a comentat și litigiul cu Armata: ”Nu am înţeles nimic din decizia instanţei. Nu ştiu ce înţeleg cei care merg la meciurile CSA. Şi eu eram mic şi am mers pe Ghencea la meciuri, dar pentru mine asta este Steaua”.

Citește și:

Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit în urma unei furtuni care a lovit Halkidiki! E stare de urgență în nordul Greciei | VIDEO

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente