Home Romania Finul lui Adrian Mutu a primit o condamnare cu executare pentru trafic...

Finul lui Adrian Mutu a primit o condamnare cu executare pentru trafic de droguri

Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel de inculpat, a anunțat curier.ro.

Alexandru Mihăilescu, zis şi „Alex Copil Bătrân” sau „Alex Santiago”, a fost reţinut în parcarea unui mall din Piteşti după ce a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire 7 grame de cocaină.

După flagrant, anchetatorii au făcut percheziţie la vila sa din Ştefăneşti unde au găsit alte 26 de grame de cocaină.

Procurorii DIICOT Piteşti l-au trimis în judecată pe Alexandru Mihăilescu la sfârşitul lunii februarie 2019.

Tribunalul Argeş l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare, pentru trafic de droguri de mare risc. De asemenea, instanţa a menţinut şi măsura arestului la domiciliu.

„Condamnă pe inculpatul Mihăilescu Alexandru, la pedeapsa principală de 3 ani şi 6 luni închisoare , cu executare în regim de detenţie conform art.60 C.penal , pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată (…)”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeş.

Filat de doi ani

Alexandru Mihăilescu era monitorizat de aproape doi ani de către DIICOT sub suspiciunea că vindea droguri în Bucureşti, Piteşti şi Curtea de Argeş.

Monitorizarea a fost făcută încă din aprilie 2017, atunci când la DIICOT Piteşti s-a înregistrat un denunţ împotriva acestuia pentru trafic de droguri.

La câteva luni de la începerea cercetărilor, în anturajul lui Alexandru Mihăilescu a fost introdus un investigator sub acoperire, care a cumpărat mai multe cantități de droguri de la acesta.

În cele din urmă, inculpatul a fost suprins în flagrant delict în timp ce-i vindea investigatorului droguri.

Alexandru Mihăilescu este prieten foarte bun cu Adrian Mutu, fiind nelipsit de la petrecerile fostului internaţional român.


Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit în urma unei furtuni care a lovit Halkidiki! E stare de urgență în nordul Greciei | VIDEO

Citește mai multe despre condamnare și Droguri pe Libertatea.

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente