Home Romania Promisiunea fabuloasă a Simonei Halep, înainte de finala Wimbledon: „Indiferent ce se...

Promisiunea fabuloasă a Simonei Halep, înainte de finala Wimbledon: „Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, o să mă arunc în Tamisa”

Cu o atitudine relaxată și vizibil fericită, Simona Halep a răspuns la întrebările puse de jurnaliștii de la Wimbledon.

„Am vorbit cu mama mea după meci. Acum 10-15 ani a spus că visul ei este să joc finala la Wimbledon pentru că toată lumea este aici, în loja regală, şi este un moment incredibil. Astăzi visul ei a devenit realitate, voi juca finala. Este un moment foarte special”, a spus Halep.

Întrebată ce membru al familiei regale ar vrea să fie în lojă când va juca finala, Simona a mărturisit că o admiră pe Kate Middleton, soția prințului William.

Românca a mai spus că nu a visat să ajungă în finală, dar și-a dorit să joace mai bine de la zi la zi.

„Să fiu în finală la Wimbledon e un lucru extraordinar. Indiferent de ceea ce se va întâmpla sâmbătă, eu nu o să-mi arunc rachetele in Tamisa, o să mă arunc eu pe mine in Tamisa”, a mai declarat Simona Halep, răspunzând unei întrebări a Fanatik.ro cu referire la un fragment din autobiografia lui Ilie Năstase.

Despre meciul pe care îl va juca sâmbătă în finala Wimbledon, împotriva Serenei Williams, Halep a spus că a jucat multe meciuri cu americanca și a învățat din ele că are o șansă.

„Acum, împotriva ei, voi crede în şansa mea de a câştiga. Bineînţeles, respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum mă simt mai puternică mental în faţa ei. Vom vedea ce va fi, este o mare provocare pentru mine”, a mai afirmat Halep.

Foto: EPA


EXCLUSIV / Firicel Tomai, antrenorul care a scos-o în lume pe Halep: ”Serena este singura jucătoare care poate câștiga când Simonei îi merge jocul!”


Citește mai multe despre Simona Halep și wimbledon pe Libertatea.

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente