Home Romania Protest pentru Sorina în faţa Curţii de Apel Craiova, unde se judecă...

Protest pentru Sorina în faţa Curţii de Apel Craiova, unde se judecă revizuirea adopţiei fetiţei din Baia de Aramă

Zeci de persoane protestează, joi, în faţa Curţii de Apel Craiova, unde, la ora transmiterii acestei ştiri se judecă, în Camera de Consiliu, revizuirea hotărârii prin care s-a dispus adopţia internaţională în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă.

Imaginea articolului Protest pentru Sorina în faţa Curţii de Apel Craiova, unde se judecă revizuirea adopţiei fetiţei din Baia de Aramă

Protest în faţa Curţii de Apel Craiova, unde se judecă revizuirea adopţiei Sorinei

Zeci de oameni au venit, joi, în faţa Curţii de Apel Cioava purtând în mâini hârtii pe care au scris mesaje precum „Dreptate pentru Sorina”, „Te iubit, Sorina”, „Nu cedăm, Sorina”.

Oamenii spun că au venit pentru a susţine familia care a crescut-o pe Sorina până la momentul în care a fost luată de familia de români, stabiliţi în SUA, care au adoptat-o pe micuţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, Curtea de Apel Craiova urmează să ia o decizie în ceea ce priveşte revizuirea hotărârii definitive prin care s-a dispus adopţia internaţională a Sorinei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente