Home Romania Barcelona a făcut transferul verii: Antoine Griezmann a semnat pe cinci ani...

Barcelona a făcut transferul verii: Antoine Griezmann a semnat pe cinci ani cu gruparea din capitala Spaniei

FC Barcelona a oficializat vineri transferul atacantului francez Antoine Griezmann de la Atletico Madrid, el urmând să fie jucătorul echipei catalane în viitoarele cinci sezoane, a anunţat gruparea blaugrana, potrivit AGERPRES.

”Antoine Griezmann este noul jucător al echipei FC Barcelona”, a menţionat clubul într-un comunicat, precizând că acesta are acum o clauză de reziliere de 800 milioane euro.

Vezi și: Nebunie în Justiție! ÎCCJ, răspuns-BOMBĂ privitor la decizia CCR pe completurile de 3 judecători: ‘A validat’

Vineri la prânz, avocatul jucătorului Antoine Griezmann a fost prezent la sediul Ligii spaniole de fotbal pentru a plăti clauza de reziliere a fotbalistului francez, în vederea transferului său la FC Barcelona.

Avocatul a plătit clauza de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro, care a permis transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid la clubul catalan. Transferul nu se putea efectua decât după oficializarea acestei plăţi.

Citește și: SONDAJ CURS – Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Clubul Atletico Madrid deschisese o procedură disciplinară împotriva lui Griezmann, după ce internaţionalul francez nu s-a prezentat duminică la antrenamente, pentru a accelera transferul. De asemenea, zilele trecute au existat tensiuni între gruparea madrilenă şi Barcelona în legătură cu acest caz.

Venit în 2014 la Atletico de la Real Sociedad, Antoine Griezmann avea contract până în 2023 cu gruparea din capitala Spaniei.

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente