Home Romania Primăria nu s-a hotărât cum se va circula pe Şoseaua Naţională

Primăria nu s-a hotărât cum se va circula pe Şoseaua Naţională

Primăria pregăteşte redeschiderea oficială a circulaţiei rutiere pe Şoseaua Naţională, respectiv porţiunea Podu Roş – Podul de Piatră. Recent, au fost finalizate lucrările de asfaltare. 

Totuşi, municipalitatea nu s-a decis în ceea ce priveşte modul în care va fi organizat traficul. La nivelul instituţiei se analizează două alternative: sens unic pe toată porţiunea (Podu Roş – Podul de Piatră) sau sens unic doar pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. Cantemir şi Podul de Piatră. Proiectul de reabilitare a Şoselei Naţionale, pe tronsonul amintit, a demarat acum doi ani, dar turnarea asfaltului a fost întârziată de lucrările efectuate de diverşi operatori la reţelele de utilităţi.

Strada a fost inclusă în proiectul privind reabilitarea Splai Bahlui mal drept, proiect în cadrul căruia a fost realizată noua stradă între Podul de Piatră şi Podu Roş, pe fosta cale de rulare a tramvaielor (sens unic „pereche“ pentru Şos. Naţională). Lucrările pe Splai Bahlui mal drept au început în aprilie 2017, iar asfaltarea Şos. Naţionale a fost amânată până după finalizarea intervenţiilor la reţeaua de termoficare. În total, proiectul Splai Bahlui mal drept are o valoare de 37 milioane lei şi cuprinde asfaltarea a peste 6 km de străzi pe tronsonul cuprins între Podul de Piatră şi Podul Sf. Ioan. 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente