Home Romania Barna, marcat de filme: „Suntem Game of Thrones ca viziune”. Referințe și...

Barna, marcat de filme: „Suntem Game of Thrones ca viziune”. Referințe și la Matrix

„După toate lucrurile pe care am reuşit să le facem împreună în ultimii 3 ani, sunt sigur că avem o şansă reală ca USR PLUS să dea Preşedintele. Şi ştiu că aveţi curajul să intrăm în această competiţie. Ştiu că avem voinţa să mergem până la capăt pe acest drum. Suntem Games of Thrones ca viziune, dar ca energie suntem Star Trek-ul României. Vă cer doar să aveţi încredere în mine că vă pot reprezenta cu succes şi în calitate de candidat la Preşedinţia României, a afirmat  Barna, la Congresul la care se mai luptă, pentru nominalizare, alți trei candidați. 

Și Matrix pare să-l fi marcat pe Dan Barna:

„După jumătate de an în acest guvern tehnocrat mi-am dat seama că nu mă mai pot întoarce la viaţa mea dinainte. Cred că ştiţi cu toţii secvenţa aceea din Matrix, în care în partea aceea de început Neo primeşte două pastile, una roşie şi una albastră, şi i se spune «dacă iei pastila roşie te vei întoarce la viaţa ta obişnuită şi vei vedea lucrurile aşa cum le vedeai dintotdeauna. Dacă vei lua pastila albastră vei vedea realitatea aşa cum este ea». La fel a fost şi pentru mine. Am acceptat acea provocare şi am intrat în USR. În 2016 am devenit deputat de Sibiu în Camera Deputaţilor, iar în 2017 voi m-aţi ales preşedintele partidului. De atunci şi până astăzi am crescut”. 

După ce își alege candidatul USR va purta negocieri cu PLUS, pentru un posibil tandem președinte  / premier.

Consiliul Național al PLUS care se desfășoară tot sâmbătă a decis ca de luni să înceapă procedura de alegeri pentru propriul candidat la alegerile prezidențiale și să își desemneze și candidatul la Primăria Capitalei, relatează Digi24. 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente