Home Romania (VIDEO) Dacă doriți să revedeți cele mai frumoase mingi din meciul de...

(VIDEO) Dacă doriți să revedeți cele mai frumoase mingi din meciul de aur al Simonei Halep la Wimbledon. „WOOOOOW”

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. 

Simona a pășit cu un zâmbet larg în cea mai prestigioasă sală de conferințe din tenisul mondial. A rămas blocată, exclamând un „WOOOOOW” prelungit, la vederea numărului de reporteri prezenți. A fost încă o dată entuziasmată când a primit insigna de membru al „All England Club”.

„E minunat să fiu membru la All England Club. Mi-am dorit enorm. Le-am spus oamenilor de aici chiar la începutul turneului. Iar acum a devenit realitate și sunt foarte bucuruoasă.

Știam că trebuie să fiu agresivă , să fiu sută la sută ca să n-o las să intre în meci pentru că ea este extrem de puternică. Sunt foarte sigură că a fost meciul vieții mele. Împotriva ei pe iarbă nu e niciodată ușor. Sunt foarte mândră de jocul meu de azi și din tot turneul”, a declarat Simona Halep în prima parte a conferinței de presă susținută după triumful de la Wimbledon. 

 Halep afirmă că a învățat cum să gestioneze astfel de performanțe odată cu triumful de la Roland Garros 2018. 

„După ce am câștigat anul trecut trofeul de la Roland Garros am ajuns epuizată la finalul sezonului și mi-am luat o vacanță lungă și atunci mi-am promis că anul care vine va fi unul chill. Dar nu din punct de vedere al tenisului, ci ca persoană.

Muncesc din greu în fiecare zi, pentru fiecare meci, de aceea am reușit să câștig acest turneu. Am fost profesionistă în fiecare moment. Sunt foarte fericită pentru ce am făcut în aceste două săptămâni. Nu pot descrie cum e să câștigi Wimbledon-ul. E foarte special”.

Cele mai frumoase momente al meciului istoric dintre Simona Halep și Serena Williams, în înregistrarea video de mai jos:

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente