Home Romania VIDEO | Reacția uimitoare a publicului din fața complexului de la Wimbledon...

VIDEO | Reacția uimitoare a publicului din fața complexului de la Wimbledon atunci când Simona Halep a câștigat meciul

Simona Halep a scris istorie la Wimbledon, reușind să câștige sâmbătă împotriva Serenei Williams și să își treacă în palmares cel de-al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

Mii de oameni au sosit la Wimbledon încă de dimineață pentru a prinde un loc pe gazonul din fața complexului Wimbledon, acolo unde publicul a putut urmări meciul pe ecranele amenajate.

Un număr mare de români a fost prezent la finala Wimbledon, susținând-o pe Simona Halep la fiecare mișcare.

Jurnalistul Anamaria Cadiş s-a aflat la Wimbledon și a relatat pentru Libertatea că atmosfera din fața complexului Wimbledon a fost extraordinară.

„Dacă de dimineață mulți dintre englezi nu știau cine este Simona Halep și o credeau victimă sigură în fața Serenei Williams, în timpul meciului situația s-a schimbat, iar unii dintre ei chiar su spus ‘fata asta chiar știe să joace’ și au început să aplaude”, a transmis Anamaria Cadiș.

Mii de oameni au venit la Wimbledon pentru finala Halep – Williams

După ce a câștigat, Simona Halep a fost condusă către balconul arenei, unde o așteptau spectatorii. Românca a ridicat trofeul în brațe, în ovațiile celor prezenți. 


VIDEO | Simona Halep, discurs emoționant după ce a câștigat Wimbledon 2019: „A fost cel mai bun din carieră. Am îndeplinit visul mamei mele”


Citește mai multe despre Simona Halep și Wimbledon pe Libertatea.

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente