Home Romania VIDEO Simona Halep: "Picioarele mi s-au înmuiat după ce am câştigat ultimul...

VIDEO Simona Halep: “Picioarele mi s-au înmuiat după ce am câştigat ultimul punct. Habar nu aveam cum să reacţionez”

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că la finalul meciului cu Serena Williams, când a realizat că a câştigat turneul de la Wimbledon, i s-au înmuiat picioarele şi nu a ştiut cum să reacţioneze, potrivit News.ro.

“Am decis de dimineaţă cum să joc împotriva ei. Ştiam exact cum să-i pun probleme, să nu o las să-şi facă jocul. Când are timp, joacă incredibil, am jucat de multe ori împotriva ei. Ştiam cum să dau mingea şi ştiam ce nu-i place. Astăzi am adoptat tactica de la Singapore. A trebuit să-mi imaginez totul. Chiar am crezut că pot face la fel. Ştiam că trebuie să fiu prezentă la fiecare minge. Altfel, dacă revenea, ea este foarte puternică. La 5-2, când serveam, m-am uitat la tabelă şi am zis: <OK, este adevărat, se întâmplă>. Apoi am jucat fiecare punct şi nu m-am gândit la scor”, a spus Halep.

Halep a povestit şi cum s-a simţit la final: “Picioarele mi s-au înmuiat după ce am câştigat ultimul punct. Habar nu aveam cum să reacţionez. Totul a venit natural. Este greu de descris momentul. Te simţi uşoară, simţi că totul este minunat şi doar încerci să te bucuri”.

Simona Halep a mai spus că finalele pierdute au ajutat-o ca acum să fie diferită: “Nu este niciodată uşor să joci o finală de Grand Slam. Momentul este intimidant şi devii nervos, foarte nervos. Eu am învăţat că este un meci normal, nu m-am gândit la trofeu, am încercat să joc şi să dau totul. Mi-am spus că de fiecare dată când voi juca o finală de Grand Slam aşa voi face, aşa că şi azi am făcut la fel”.

“Mama nu mi-a spus nimic după finală, doar plângea, am îmbrăţişat-o şi i-am spus că vom vorbi mai târziu”, a adăugat Halep.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea Grand Slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.


S-ar putea să te intereseze și:
Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente