Home Romania Viorica Dăncilă, o nouă exprimare stângace: ”Fiecare președinte al acestui partid, cu...

Viorica Dăncilă, o nouă exprimare stângace: ”Fiecare președinte al acestui partid, cu bune și rele, a condus o perioadă acest partid”

Întrebată dacă a fost până acum să-l vadă pe Liviu Dragnea la închisoare, Dăncilă a răspuns: ”Nu am fost. Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovada de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid”.

Președintele PSD a făcut aceste declarații în cadrul unei întâlniri cu membrii organizației social-democrate din Călărași.

Cu această ocazie, lidera PSD a anunțat că va propune Comitetului Executiv Național al partidului, care se va reuni luni, remanierea unora dintre miniștri. Dăncilă a evitat să dea nume sau să precizeze câți dintre miniștri vor fi înlocuiți.

Citește și:Dăncilă, despre candidatul PSD la prezidenţiale: „Cel care se va poziţiona bine în sondaje, dar care va avea şi susţinerea partidului, va fi cel care va merge în cursă”

Citește mai multe despre Viorica Dăncilă, PSD și remaniere pe Libertatea.

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente