Home Romania Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi...

Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi

Hidrologii au emis, duminică, avertizări Cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi, valabile până la ora 24.00.

Imaginea articolului Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi

Cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, două avertizări Cod galben pentru râuri din judeţele Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi, valabile până la ora 24.00.

Prima vizează râurile mici din Dobrogea, în judeţele Tulcea şi Constanţa, iar a doua afluenţi ai Putnei, ai Siretului şi ai Bârladului, din judeţele Vrancea şi Galaţi.

Potrivit hidrologilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate şi a celor prognozate, în aceste zone se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu depăşiri ale cotelor de atenţie.

Avertizările sunt în vigoare până la ora 24.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente