Home Romania LIVE Proteste la Paris de Ziua Naţională a Franţei. Poliţia foloseşte gaze...

LIVE Proteste la Paris de Ziua Naţională a Franţei. Poliţia foloseşte gaze lacrimogene, după ce vestele galbene au ocupat cu baricade bulevardul Champs Elysees

Poliţia franceză a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii care s-au adunat duminică pe bulevardul Champs Elysees, la câteva ore după ce preşedintele Emmanuel Macron a prezidat parada militară de Ziua Franţei alaturi de mai mulţi lideri europeni, potrivit Reuters.

Imaginea articolului LIVE Proteste la Paris de Ziua Naţională a Franţei. Poliţia foloseşte gaze lacrimogene, după ce vestele galbene au ocupat cu baricade bulevardul Champs Elysees

Proteste la Paris cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei, poliţia foloseşte gaze lacrimogene

Bulevardul din centrul Parisului a fost redeschis traficului de îndată ce parada s-a terminat, dar câteva sute de protestatari din cadrul mişcării “vestele galbene” au încercat să-l ocupe.

Imagini LIVE

 

 

 

Televiziunea BFM a arătat imagini în care poliţia foloseşte gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii, unii dintre ei având glugi pe cap. Aceştia au încercat să blocheze bulevardul cu ajutorul unor baricade metalice, tomberoane şi alte obiecte.

De asemenea, s-au auzit câteva zgomote puternice. Protestatarii au aruncat cu obiecte în poliţişti, au huiduit şi au dat foc unei pubele.

Anterior, o sursă din poliţia franceză şi o sursă judiciară au declarat că aproximativ 152 de protestatari “vestele galbene” şi lideri ai acestora au fost reţinuţi lângă Champs Elysees în timp ce încercau să organizeze un protest.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente