Home Romania Reţeaua de metrou din New York, afectată de o pană de curent...

Reţeaua de metrou din New York, afectată de o pană de curent electric

Peste 45.000 de persoane au fost afectate de o pană masivă de curent provocată de un incendiu la un transformator electric din cartierul Manhattan, au anunţat autorităţile şi o companie locală de electricitate, relatează BBC News şi CNBC.

Imaginea articolului Reţeaua de metrou din New York, afectată de o pană de curent electric

Reţeaua de metrou din New York, afectată de o pană de curent electric

Circulaţia trenurilor de metrou s-a oprit în unele zone din cauza penei de curent, patru staţii fiind închise publicului din cauza penei de curent electric. Autorităţile au recomandat locuitorilor să evite metroul în Manhattan.

 

 

Pompierii au intervenit pentru a scoate mai multe persoane care au rămas blocate în lifturi.

Compania locală de electricitate Con Edison a transmis că aproximativ 45.000 de persoane au rămas fără alimentare cu energie electrică.

Departamentul de Pompieri din New York a comunicat că echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge un incendiu la un transformator electric.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente