Home Romania Gheorghe Turda se gândește la o nouă relație. „Eu nu sunt lemn-tămâie,...

Gheorghe Turda se gândește la o nouă relație. „Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț”

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 71 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, însă cei doi au ajuns la separare.

Artistul a afirmat, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars,că nu exclude posibilitatea unei noi relații. de data aceasta însă își dorește să aibă parte de mai multă discreție.

„Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata.

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit.

Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație”, a declarat Ghoerghe Turda, conform spynews.ro.

Citeşte şi:

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a răbufnit. „Cât am fost împreună ne-ați umplut viața de venin”

Câți bani a câștigat Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, din aparițiile TV. „Este singurul venit scriptic pe anul 2018”

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda rupe tăcerea după ce artistul a plecat în vacanță cu sora lui. “Ar trebui să fie timpul nostru“

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor - Fenerbahce

GSP.RO

VIDEO Clipul care a înfuriat internetul! S-a aflat vârsta fanului care trăgea cu sete din țigară la Bursaspor – Fenerbahce


Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

HOROSCOP

Horoscop 11 septembrie 2019. DOUĂ zodii au mari probleme cu cei dragi

Urmărește cel mai nou VIDEO

Source

Toate drepturile sunt rezervate sursei

Recente